Ποιοι είμαστε

Εμπειστευτείτε μας τις καλοκαιρινές σας διακοπές.
Με το βλέμα στη θάλασσα, δίπλα στη θάλασσα, μέσα στη φύση.

πληροφορίες

&

Απόλαυση

Ξυπνήστε απολαμβάνοντας τη ευωδιά και τη γεύση του καφέ της προτιμησή σας με το πρωινό ήλιο να λούζει τη μέρα σας. Η θέα της θάλασσας με τα Λευκά Όρη στο βάθος θα καθαρίσει τη σκέψη σας. Κεραστείτε μια ρακή αργά το απόγευμα και μεθύστε με την γαλήνη της θάλασσας που σας προσφέρεται απλόχερα αυτή την ώρα. Χαλαρώστε με το ποτό σας αργά το βράδυ έχοντας συντροφιά τα φώτα της απένατι ακτής που λαμπυρίζουν παιγνιδίζοντας μέσα στη νύχτα. Όλες οι αισθήσεις ξυπνούν ξανά.

Παροχές

Τα επιπλωμένα μας καταλύματα διαθέτουν όλες τις ευκολίες. Ψυγείο, εξοπλισμό κουζίνας κλιματισμό και τηλεόραση. Διατείθεται χώρος parking για το αυτοκινητό σας. Και φυσικά για όσους επιθυμούν παρέχουμε σύνδεση WIFI.

Ιστορία

Οικογένεια Φιλιππάκη

Το 1998 η οικογένεια Φιλιππάκη, έχοντας ήδη εμπειρία στο χώρο των τουριστικών υπηρεσιών, δημιούργησε σε ιδιόκτητο παραθαλάσσιο κτήμα της στο Μαράθι, τα πρώτα τέσσερα καταλύματα της μονάδας.
Τα επόμενα χρόνια με σεβασμό στη ιστορικότητα και τη φύση επέκτηνε τα καταλύματα και τις προσφερόμενες σε αυτά υπηρεσίες. Σήμερα με εμπειρία περίσσοτερη των 20 χρόνων στο χώρο συνεχίζει με το ίδιο μεράκι να προσφέρει υπηρεσίες που θα κάνουν τις διακοπές ξεκούραστες και ευχάριστες μέσα σε ένα χώρο που δημιουργήθηκε για να υπηρετήσει ακριβώς αυτό τον σκοπό. Οχτώ διαμορφωμένα καταλύματα που μπορούν να φιλοξενήσουν από ένα έως τέσσερα άτομα σας περιμένουν να ευχαριστηθείτε τις διακοπές σας. Με κοινόχρηστους χώρους διαμορφωμένους μέσα σε ένα κατάφυτο φροντισμένο περιβάλλον.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search