Τοποθεσία

Η θέα στον όρμο της Σούδας, τον μεγαλύτερο της Μεσογείου, σε καθηλώνει. Στο βάθος τα επιβλητικά Λευκά Όρη επιτηρούν από την υψηλή κορυφή τους. Ζεστός ο ήλιος χρυσίζει στα ήρεμα κύματα. Ανατολικότερα στο βάθος διακρίνεται η κορυφή του θρυλικού Ψηλορείτη. Ο αέρας γεμάτος μυρωδιές της θάλασσας και της φύσης.
Γαλάζιος ουρανός πλαισώνει την εικόνα. Πίνακας ζωγραφικής που δεν χορταίνεις να κοιτάς.
Κάθε γωνιά του κήπου μας δίνει και μια νέα διάσταση στην εικόνα. Μια διαφορετική οπτική γωνία για να διαλέξεις.
Το χρώμα των νερών που λικνίζονται μπροστά σου σε καλεί να βουτήξεις. Κατεβάζεις αργά την τελευταία γουλιά του πρωϊνού σου καφέ. Μια βαθιά ανάσα με με τα μάτια κλειστά. Άφησέ τα όλα πίσω.
Οι διακοπές μόλις ξεκίνησαν!

Τοποθεσία

&

Χανιά

Αγαπημένος προορισμός, με φανατικούς θαυμαστές. Το παλιό λιμάνι, από τις πιό όμορφες πόλεις,  κοσμικό και πολύπλευρο γεμίζει τις αισθήσεις.

Μαράθι

Ένας ήσυχος παραθαλάσσιος οικισμός, στην ανατολική πλευρά του Ακρωτηρίου Χανίων. Με δροσερά, πεντακάθερα και πάντα ήρεμα νερά, χρυσαφένια ακρογυαλιά και κοσμοπολίτικο ύφος.

Κρήτη

Το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας. Μια «κιβωτός» σπάνιας φυσικής ομορφιάς, μεσογειακού πολιτισμού και ιστορίας

«Όποιος πατήσει στο νησί τούτο νιώθει μυστηριώδη δύναμη, ζεστή, αγαθή να διακλαδίζεται στις φλέβες του, και τη ψυχή του να μεγαλώνει», γράφει ο Νίκος Καζαντζάκης, ο σπουδαίος Κρητικός συγγραφέας, στο βιβλίο του «Αναφορά στον Γκρέκο». Στη νότια πλευρά του Αιγαίου, ένα νησί μυστηριώδες, ζεστό, αγνό, γενναιόδωρο κλείνει μέσα του ολόκληρη την «ψυχή» της Ελλάδας. Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά, Άγιος Νικόλαος, Ελούντα, Ιεράπετρα, Μάλια, Χερσόνησος, Σητεία, Σφακιά: ένα νησί, πολλαπλοί προορισμοί, χιλιάδες εικόνες. Η Κρήτη έχει τον τρόπο να μαγεύει κάθε επισκέπτη. Να σαγηνεύει και να αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις με το εντυπωσιακό και μεγαλειώδες τοπίο της, αλλά και με το πνεύμα, την ιστορία και τους ανθρώπους της.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search