Χανιά

Αγαπημένος τουριστικός προορισμός.
Η παλιά πόλη γεμάτη με την αυθεντικότητα του παρελθόντος θα δώσει το δικό της χρώμα στις διακοπές σας.
Πανέμορφη σας περιμένει να περιηγηθείτε στις συνοικίες της. Το παλιό ενετικό λιμάνι με τον φάρο να δεσπόζει στην εισοδό του. Χαθείτε στα σοκάκια της, Σαντριβάνι, Τοπανάς, Εβραϊκή Εκκλησία, Ταμπακαριά, Σπάλντζα, Κούμ Καπί, Χαλέπα
Επισκεφθείτε την περίφημη Δημοτική Αγορά, κάντε μια στάση στο Δημοτικό Κήπο.
Κάθε γωνιά και κάτι διαφορετικό για εσάς.

Ο καλύτερος τουριστικός προορισμός

&

Φιλοξενία

Στο παλάτι του Ξένιου Δία.
Βρίσκεστε στον τόπο που η παράδοση γέννησε τον Ξένιο Δία. Μην σας κάνει εντύπωση η απλόχερη κρητική φιλοξενία. Ζήστε τη. Σας προσφέρεται απλόχερα και από καρδιάς. Νιώστε σαν το σπίτι σας!

Στα Χανιά δε θα πλήξετε ποτέ!

Παραδοσιακός ή σύγχρονος τρόπος διασκέδασης συνυπάρχουν αρμονικά.
Αυθεντικά ταβερνάκια και gourmet εστιατόρια. Cafe και club σας περιμένουν να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Πολιτιστικά δρώμενα, εκθέσεις σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες. Ιστορικοί προορισμοί, μουσεία, αξιοθέατα.

Χανιά

Η παλιά πόλη των Χανίων

Ανακαλύψτε βήμα βήμα τα μυστικά της. Κάθε στενό και έκπληξη, κάθε βόλτα και εμπειρία. Σταθείτε δίπλα στον φάρο του λιμανιού των Χανίων, το ενετικό έργο του 16ου αιώνα, που θυμίζει καρτ-ποστάλ. Θαυμάστε αξιοθέατα σημαντικά, όπως το τέμενος του Κιουτσούκ Χασάν Μπέη ή Γιαλί Τζαμίσι, το ανακαινισμένο Μεγάλο Αρσενάλι, τη Σπλάνζια -τον παλιό τουρκομαχαλά που διατηρεί το χρώμα του- το Κουμ Καπί (Ακτή Μιαούλη).

Αφεθείτε στη μαγεία της αριστοκρατικής συνοικίας Χαλεπά, με τα νεοκλασικά κτήρια που φιλοξένησαν τα Προξενεία των Μεγάλων Δυνάμεων επί Κρητικής Πολιτείας. Εδώ φυσάει αρχοντικός αέρας άλλης εποχής: στη σχολή του Σαν Ζοζέφ, στη ρωσική εκκλησία της Αγίας Μαγδαληνής, στο Παλάτι που εγκατέλειψε ο Πρίγκιπας Γεώργιος το 1906… Η παλιά πόλη των Χανίων θα σας συνεπάρει στον δικό της διαχρονικό χρόνο.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search