Προτεινόμενα μέρη κοντά μας

Ένα χαρμάνι πολιτισμών και φυσικών τοπίων. Από την παλιά πόλη στον εξωτικό Μπάλο και στο διάσημο φαράγγι, τα Χανιά κερνούν ρακή και αξέχαστες εμπειρίες.

Αξίζει να επισκευθείτε..

&

Τάφοι Βενιζέλων

Οι δύο τάφοι των Βενιζέλων, ο ένας αντικριστά στον άλλο, βρίσκονται μέσα σ’ ένα πανέμορφο πάρκο με κήπους, λιθόστρωτα δάπεδα, δρομάκια, σκαλοπάτια και πεζούλια, κάτω από την σκιά των πεύκων, ενώ αυτό που προσδίδει φοβερή ομορφιά στο χώρο είναι το γαλάζιο της θάλασσας και η πανοραμική θέα στα Χανιά και στην ευρύτερη περιοχή.

Σειτάν Λιμάνι

Λωρίδες θάλασσας εισχωρούν ανάμεσα στις απόκρυμνες βραχώδεις ακτές του Ακρωτηρίου δημιουργώντας μικρούς όρμους. Σε έναν από αυτούς βρίσκεται η καλά κρυμμένη παραλία.

Μοναστήρι Αγίας Τριάδας

Η Μονή Αγίας Τριάδας ξεχωρίζει για την πρόσοψή της με τους κίονες δωρικού ρυθμού, αλλά και τα στοιχεία αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής που μας υπενθυμίζουν ότι το μοναστήρι χτίστηκε από τους Κρητικούς μοναχούς Ιερεμία και Λαυρέντιο. Η Μονή Τζαγκαρόλων είναι Πατριαρχική – Σταυροπηγιακή Μονή, και αποτελεί σήμερα ένα από τα σημαντικότερα μοναστήρια της Κρήτης, με τεράστια επίδραση στην παιδεία του νησιού.

Ακρωτήρι

Ατέλειωτη εξερεύνηση

Το Ακρωτήρι Χανίων είναι ένας τόπος με ξεχωριστή μορφολογία και πλούσια φύση γεμάτη ελιές, αγριοβότανα κ.α.
Εδώ βρίσκεται το Πολυτεχνείο με τα εκπαιδευτηρία του σε ένα εξαιρετικά ιδιαίτερο τοπίο με απεριόριστη θέα στο Κρητικό πέλαγος.
Εξαιρετική θέα θα έχετε σε διάφορες τοποθεσίες.
Επισκεφθειτε τους Τάφους των Βενιζέλων στο εκκλησάκι του προφήτη Ηλία με εξαιρετική άποψη της πόλης των Χανίων. Συνοδέψτε εδώ τον καφέ ή το γλυκό σας με ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στα κοντινά cafe. Τα γραφικά χωριουδάκια της περιοχής αξίζουν την επισκεψή σας. Το κοντινό Καλαγκάδο, θα σας γυρίσει σε άλλη εποχή.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search